Širok izbor tekstilne konfekcije

Tekstilna konfekcija

Majice

Nudimo velik izbor majica, bilo da trebate T-shirt ili Polo majice, u svim veličinama, bojama i od različitih proizvođača. U mogućnosti smo napraviti tisak na majice s motivom kakav želite, bilo da je riječ o logu vaše tvrtke, kluba ili vašim originalnom dizajnu.

Svi znamo da su promotivne majice danas popularne, jer praktične stvari su popularne, a što je praktičnije od jedne majice. Majice se mogu nositi tijekom dugog vremenskog razdoblja i vjerojatno će ostati u dobrom stanju za vrijeme trajanja većine tog vremena, a to je idealan način da vaši klijenti naprave oglašavanje za vas.

Naravno, odabir prave promotivne majice za vašu tvrtku je druga stvar, a tu nudimo velik izbor svih vrsta i boja. Ako ste u potrazi za najboljim omjerom kvalitete i cijene, došli ste na pravo mjesto!

Ukoliko nemate pripremljene materijale za tisak, u skladu s vašim željama naši dizajneri mogu vam osigurati originalan i kvalitetan dizajn.

Tisak na majice nudimo u sito tehnici, transfer naljepnice i folije, te višebojni direktni ink jet tisak u punom spektru boja. Osim tiska nudimo i uslugu štika (kompjutersko vezenje) na majice svih dimenzija i motiva.

Link na ponudu t-shirt

Link na ponudu polo

 

Kontakt informacije

Kontakt


Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, pod MBS: 080810278
Temeljni kapital društva 120.000,00 kn uplaćen u cijelosti.
Transakcijski račun IBAN HR9023400091110544334 otvoren kod: Privredna Banka Zagreb, Radnička 50, Zagreb
Član uprave: Ivančica Kovačević
OIB: 85011010435